Promotiemateriaal

Deze huisstijl is ontworpen voor een zelfstandige die begonnen is als ontwerper in lingerie op maat en mammacare zorg .  De zachte kleuren en ronde vormen geven de vrouwelijkheid en vertrouwelijkheid  weer.

Open Coffee is een netwerkorganisatie voor de regio Beuningen/Wijchen. Het ontwerp van het logo en de diverse banners is gebaseerd op hun uitgangspunt “Op informele wijze netwerken, onder genot van een kopje koffie. “.

De huisstijl voor Stichting Stiksoep, een ideële organisatie tegen de plastic afval in de oceaan, bestaat uit een logo en diverse brochures en leaflets.

registratiesysteem voor de zorg

HUISSTIJL ONTWIKKELD VOOR

Vakbekwaam in Zorg

Deze huisstijl is ontworpen voor een registratiesysteem die de vakbekwaamheid van zorgpersoneel bijhoudt. Een systeem te vullen met opleidingsmodules en gekoppeld aan de BIG. De checkmark in het logo staat voor het afvinken van een behaalde taak of opleiding.

Maassen

met sprongen vooruit

Maassen heeft een metamorfose ondergaan. Het verouderde logo is vernieuwd door het een moderner en opvallender uiterlijk te geven. Ondersteunend hierbij zijn dynamiek en frisse kleuren.

Deze uitstraling komt terug in de huisstijl, zowel in hard-copy als online, voor al hun producten (internet-toepassingen).

MijnDagverslag

Chat applicatie

EducatieNET

Leer Management Systeem - LMS

Easyschool

Content Management Systeem

Kennis- en leerplein

opleiding- registratiesysteem

Deze huisstijl is ontwikkeld voor een

country@@& rock Coverband

die uit twee zangeressen en vier muzikanten bestaat.